Palvelut

Monikanavaviestintää ja pikselin viilausta... ;-)

Monipuolinen graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on visioiden ja ideoiden tekemistä näkyväksi.

Suunnittelua ohjaavat asiakkaan tarpeet ja näkemykset, tuotteen tai palvelun käyttötarkoitus ja loppukäyttäjäryhmä, erilaiset tekniset standardit ja vaatimukset (webohjelmointi, julkaisujärjestelmät, painotuotteissa materiaalit, painotavat ja värit), ja avoin mieli uuden kohtaamisessa.

Graafinen suunnittelu on aina ryhmätyötä. Asiakkaan toimialaan täytyy tutustua sekä ymmärtää viestinnän ja mainonnan merkitys siinä. Ja toteutuksista vastaa usein laajakin ammattiryhmä tekijöitä: suunnittelijat, copyt, valokuvaajat, ohjelmoijat, painotalot etc.

Logo, visuaalinen ilme ja identiteetti

Logolla/ liikemerkillä on tärkeä merkitys osana yritysidentiteettiä.

Se heijastaa yrityksen arvoja, toimintaperiaatteita ja yrityskuvaa. Logon väri ja muotokieli luovat suuntaviivat kaikkiin yrityksen käyttämiin viestintä- ja markkinointimateriaaleihin.

Visuaalisen ilmeen/ yritysilmeen suunnittelussa lähtökohtina ovat yrityksen ja viestinnän tarpeet, yrityksen toimiala ja toiminnan laajuus sekä asiakas- ja kohderyhmät. Kokonaisvaltainen yritysilme pitää sisällään kaikki yritysviestinnässä tarvittavat graafisen suunnittelun elementit, oli kyse sähköisestä tai painetusta mediasta.

Käyttöliittymä- ja websuunnittelu

Websivustoiden suunnittelijoilla on hauskaa, mutta onko kävijöillä?

Nykyään kaikilla on omat websivut, ollaan Facebookissa, Google+:ssa ja Twitterissä, laitetaan videot Vimeoon tai Youtubeen, kuvat Picasa-galleriaan, Powerpointit Slideshareen, uutiskirjeet MailChimppiin, käytetään pilvipalveluja kuten Dropbox tai iCloud jne... Otetaan koko internetavaruus haltuun.
Vai otetaanko?

Perinteisen websivuston ulkoasun ja toimintojen suunnittelun lisäksi muokkaan some-profiilit yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisiksi. Näin viestintä näyttää yhdenmukaiselta kaikissa medioissa.

Paino-, markkinointi- ja viestintämateriaalit

Sitä kädessäpidettävää, todentuntuista "mustaa valkoisella" -painotuotetta ei ole vieläkään digimedia tappanut!

Ja niin kauan, kun ihmiset haluavat piirtää, tuntea ja tehdä käsillään, painotuotteet jatkavat olemassaoloaan...

Visuaalisen ilmeen ja websivuston ohessa on usein hyvä olla jotain "kättä pidempää", oli se sitten käyntikortti, esite, lehtimainos, powerpoint-esitys, word-kirjepohja, pdf webjakeluun, kansio/ folderi mainoksille, banneri websivuille tai rolluppi messuille.

Ikoni-, sovelluskuvake- ja UI-suunnittelu

Olen suunnitellut ja toimittanut erilaisiin järjestelmiin sovellusikoneita, ohjelmiston käynnistyskuvia ja ohjelmistoikoneita. Erilaisten käyttöliittymien (user interface) visuaalinen suunnittelu kuuluu myös toimenkuvaan.

Tutustuminen ohjelmistotalojen järjestelmiin ja tuotteisiin on ollut perusedellytys ymmärtää kuvakkeen käyttötarkoitus ja toiminta kokonaisuudessa. Ikonin tehtävän ja idean tiivistäminen yhteen kuvakkeeseen on joskus haastavaa, mutta yhteistyössä ohjelmoijien kanssa suunnittelu on toiminut hyvin.

Tuote-, henkilö- ja toimitilakuvaukset

Valokuvaaminen on ollut pitkään harrastus ja viime aikoina olen kuvannut myös tuotteita, henkilökuntaa, tapahtumia ja toimitiloja.

Käytössäni on Nikonin järjestelmäkamera ja Canon PowerShot SX50 HS. Molemmissa kameroissa on HD-video ja voin tehdä pienimuotoista videokuvausta ja editointia verkkokäyttöön.

Matka-, maisema- ja luontoaiheisia valokuvia voi myös käyttää kuvituskuvina web- tai painoprojekteissa. Tutustu valokuvagalleriaan tai kysy lisää »